Καλημέρες από το πριγκιπάτο της Πιερίας. Ο είλωτας Κουλ δεν γινόταν να σας αφήσει μόνους στη πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς,παρότι βρίσκεται και επίσημα σε άδεια.Με το λαπ τοπ παραμάσχαλα και θέα τους πρόποδες του Ολύμπου, κάναμε μια καλή…ψαχτική στον νέο μας πλούσιο νταλγκά. Το πρώτο που οφείλουμε να κρατήσουμε είναι ότι δεν χρειάζεται καμία βιασύνη. Είναι πολύ νωρίς και για μεγάλα bet αλλά και για βιαστικά συμπεράσματα. Πάμε όμως να δούμε το…πριγκιπικό παρολί που ξεχωρίσαμε για να μείνουμε στο κόλπο.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ:Η Ραπίντ έχει ξεκινήσει νωθρά και νωχελικά. Ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι καθώς δεν τα κατάφερε ,ούτε με την Σεντ Πόλτεν παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Έιναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θέμα στα μετόπισθεν και η ζημιάρα Άλταχ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Άλλωστε σκοράρει παραδοσιακά στη Βιέννη. Ξεκινάμε συνεπώς με το αμφίσκορο και περιμένουμε ακόμα ένα για να περάσει ο combos.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΕΡΒΕΤ:Η Βασιλεία διάλεξε τον δύσκολο τρόπο με την Λιντσερ καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της και πλέον καλείται να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στην Αυστρία. Μεσοβδόμαδα έχασε και τον Αγέτι ,που συνεχιζει την καριέρα του στη Γουεστ Χαμ.Το μυαλό της θα είναι στη ρεβάνς και απέναντί της βρίσκει την ιδανικό αντίπαλο να της κάνει ζημιά Η Σερβέτ επέστρεψε για να μείνει. Σοβαρή στα μεόπισθεν και ικανή για όλα μπροστά. Παραμένει αήττητη μετά από τρία ματς και περιμένουμε να μεγαλώσει το σερί της. Αξίζει το ρίσκο εδώ η κόντρα και το Χ2.

ΝΤΙΖΟΝ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:Θα κάνουμε ποδαρικό και στη Γαλλία με την Σεντ Ετιέν. Αν είχαμε το παιχνίδι μετά από δύο μήνες η απόδοση στο διπλό θα ήταν κάτω από δύο μονάδες. Τώρα οριακά παίζεται.Η Ντιζόν έχει βάλει ως στόχο και πάλι την παραμονή,ωστόσο η χρονιά αναμένεται πιο ζόρικη από την που σώθηκε στα μπαράζ με την Λανς.Έχει νέο τεχνικό , ενώ έχασε και τους ποιοτικούς Σλιτί και Σάιντ. Η Σεντ Ετιέν ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες μετά από χρόνια. Πήρε παιχταράδες (Τράουκο, Μπουντεμπούζ, Παλέντσια,Αχολού),ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο πολύπειρος Πριντάν Γκισλαίν.Αν στην εξίσωση βάλουμε και την τρομερή παράδοση, με 3 κολλητά δπλά , γίνεται αντιληπτό, ότι αξίζει το ρίσκο του διπλού, παρότι πρεμιέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάμε και στο παρολάκι μας

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΣΕΡΒΕΤ Χ2 – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ G/G+OVER

Καλό βόλι…