Με τέσσερα παιχνίδια επιπέδου Champions League, συνεχίζονται τα προημιτελικά του Europa League.Παιχνίδια που δείχνουν αρκετά ισορροπημένα, καθώς μόνο η Τσέλσι πριν την έναρξη των παιχνιδιών δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα 4 ζευγάρια.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ:Η πρώτη μας στάση στο Λονδίνο, όπου έχουμε και το πιο εμπορικό ματς της βραδιάς. Δυο ομάδες που της έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο Champions League και μοιάζουν αρκετά στο στυλ του παιχνιδιού τους, καθώς πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Τόσο η Άρσεναλ αλλά και η Νάπολι, έχουν στο μυαλό τους το γκολ ως ομάδες και περιμένουμε από την μεταξύ τους σύγκρουση να δούμε αρχικά καλό ματς. Λόγω έδρας αλλά και γενικότερης εικόνας τον τελευταίο μήνα θα δώσουμε ωστόσο προβάδισμα στην Άρσεναλ. Ξεκινάμε λοιπόν με τον άσο και στην συνέχεια με μεγαλύτερο ρίσκο τον…ντύνουμε και με το g/g.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ:Ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα σε δύο ομάδες που εντός συνόρων έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους. Η Βιγιαρεάλ συνεχίσει να ισορροπεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ η Βαλένθια το τελευταίο διάστημα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ωστόσο δεν είναι μεγάλη, η Βιγιαρεάλ παίζει χωρίς άγχος στην Ευρώπη και βγάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Κι εδώ το ματς ισορροπεί με την ισοπαλία. Πολύ πιθανό το σενάριο να γίνει με αμφίσκορο αποτέλεσμα,g/g.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν σχετικά ισοδύναμες. Η Μπενφίκα διαχρονικά είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Πορτογαλίας και είναι σταθερά σε υψηλό επίπεδο και από την άλλη η καλύτερη Άιντραχτ των τελευταίων ετών. Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της, καθώς ,ο Άιντι Χιούτερ έχει μια ομάδα που είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και όχι μόνο στη διαφημισμένη πλέον επιθετική της γραμμή. Θα γίνει μάχη στη Λισαβώνα. Το μομέντουμ δείχνει Άιντραχτ, η έδρα Μπενφίκα. Ξεκινάμε από το 1-1 και βλέπουμε…

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. – ΤΣΕΛΣΙ: Το ματς στη Πράγα είναι θεωρητικά το μοναδικό της βραδιάς που δείχνει να χει ξεκάθαρο φαβορί. Παρόλα αυτά ποιος μπορεί να υποτιμήσει την παρέα του Στοχ, που απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Γκενκ και πέταξε εκτός  την πολυνίκη του θεσμού Σεβίλλη. H αλήθεια είναι ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Τσέλσι έχει εναποθέσει πολλές από τις φετινές ελπίδες της για κάτι καλό στην Ευρώπη. Αναμένεται σοβαρή και περιμένω να πάρει το ματς. Στο μυαλό μου έχω το 0-2 σκορ ,ίδωμεν!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τριάδα με γκολ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G- ΑΡΣΕΝΑΛ G/G+OVER

Δυάδα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Χινάρια

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ Χ

Καλό  βόλι..