Πέσαμε πολύ έξω στο ματς της Εθνικής μας,αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο υπολογίζαμε χωρίς τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, έκανε αλχημείες σ ένα τόσο κρίσιμο ματς, άλλαξε πολλούς παίχτες σε πολλές θέσεις και η έμπειρη Ιταλια βρήκε κι έκανε.Η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι διαβάσαμε την ενδεκάδα της Εθνικής μας , μία ώρα πριν το ματς μας έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι.

Τα υπόλοιπα στο χορτάρι ήταν απλά η λογική συνέχεια της ομάδας που κατέβασε ο Άγγελος και το 0-3 ήρθε μάλλον φυσιολογικά. Μπροστά μας πλέον το ματς με την Αρμενία. Ζόρικο ματς όπως και αν το πιάσουμε καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Πάμε όμως να δούμε το σημερινό πρόγραμμα,καθώς η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Θα ξεκινήσουμε με την Τσεχία. Υποδέχεται το Μαυροβούνιο  που θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή και με απουσίες καθώς αρνήθηκαν να παίξουν οι παίχτες του Ερυθρού Αστέρα, ενώ τα αστέρια της ομάδας Γιόβετις και Σάβιτς είναι τραυματίες.Ο άσος γύρω στο 1,60 είναι ανεκτός.Αν συνδυαστεί και με πολλά γκολ,η απόδοση γίνεται δελεαστική.

Λογικό ασάκι δείχνει και αυτό της Πολωνίας. Η παρέα του Πιόντεκ υποδέχεται το αξίομαχο σύνολο του Ισραήλ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δυναμικότητας. Αυτή η δυναμική γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν  η Πολωνία παίζει μπροστά στο κοινό της.Ο άσος κι εδώ δεν είναι κάποιο κελεπούρι, ωστόσο κι εδώ περιμένουμε η νίκη να συνδιαστεί με σκορ και θέαμα.

Στοιχηματική επιλογή βγαίνει και από το ζευγάρι της Πολωνίας με το Κόσοβο. Περιμένουμε καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν  έμφαση στο σκοράρισμα , ενώ πίσω έχουν συνήθως υπάρχουν αμυντικά κενά. Ξεκινάμε από το αμφίσκορο αποτέλεσμα και προχωράμε στο over!Δύσκολη νίκη περιμένουμε και από την Δανία που ψάχνει πλέον την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Υποδέχεται την σκληροτράχιλη Γεωργία,που ξέρει να παίζει ταμπούρι και ταξιδεύει στο «Πάρκεν» με στόχο να κλέψει αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι θα το παλέψει αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς. Το παιχνίδι μοιάζει μένα πιθανό Χημ 1 τελ .Ενώ η πιο safe  επιλογή μοιάζει  ο άσος και το under 3.5!Για το φινάλε έχουμε το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Σαντιγάκκο Μπςρναμπέου».

Η Ισπανία είναι το λογικό και ακλόνητο φαβορί, ωστόσο η Σουηδία του Μάρκους Μπεργκ, αναμένεται να κάνει το παιχ νίδι της. Οι Σκανδιναβοί σκοράρουν εύκολα και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και στη Μαδρίτη. Μαζί με τον άσο κρατάμε και το g/g,που καλοπληρώνει.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Λογική δυάδα

ΤΣΕΧΙΑ – ΔΑΝΙΑ +UNDER 3.5

Δυάδα ρίσκου

ΙΣΠΑΝΙΑ +G/G- ΠΟΛΩΝΙΑ +G/G

Καλό βόλι…