Εβδομάδα τελικών μπροστά μας. Τα τελευταία μεγάλα ματς της χρονιάς στο Μπακού και στην Μαδρίτη για να μάθουμε τον νέο Βασιλιά της Ευρώπης αλλά και το…δεξί του χέρι. Πρώτη μας στάση στον Βρετανικό τελικό που θα γίνει στο Αζερμπαιτζάν. Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο Λονδρέζες που θέλουν να σώσουν την χρονιά μένα τρόπαιο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μία από τις δύο Εγγλέζες το θέλει περισσότερο.

Στα δικά μου μάτια αυτή είναι η Άρσεναλ, καθώς σε αντίθεση με την Τσέλσι, αν δεν πάρει την κούπα θα παίξει και την νέα σεζόν στο…υποβαθμισμένο για το status της Europa League.Η Τσέλσι τερμάτισε στη πρωτη τετράδα και θα δεί το σεντόνι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την νέα σεζον, ότι κι αν γίνει στον τελικό. Συνεπώς η Άρσεναλ θέλει το τρόπαιο λίγο παραπάνω.

Υπάρχει και το εξωαγωνιστικό,καθώς το κλίμα στην ομάδα του Έμερι είναι σαφώς καλύτερο. Στη Τσέλσι υπάρχει έντονη μεταγραφολογία ,στην θέση του προπονητή, καθώς ήδη ακούγονται πολλά ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σάρι, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να δηλώσει μεταξύ σοβαρού και αστείου, «αν περιμένετε να χάσω τον τελικό για να με διώξετε, κάντε το τώρα».

Πάμε τώρα και στα καθαρά αγωνιστικά καθώς η απουσία του Καντέ έχει κλειδώσει ,ενώ για την Άρσεναλ δεδομένη θεωρείτε η απουσία του Μικιταριάν που δεν παίζει για να μην δημιουργηθούν…εντάσεις. Περιμένω παιχνίδι χωρίς μεγάλες σκοπιμότητες και εκπλήξεις, άλλωστε οι δύο ομάδες γνωρίζονται άριστα και δεν έχουν κάτι να κρύψουν.

Θα ρισκάρουμε, παρά την κρισιμότητα του αγώνα να δούμε καλό ματς με σκορ και θέαμα. Η βάση μας είναι το 1-1 και προχωράμε στο τρίτο γκολ για να πάρουμε το καλοπληρωμένο…combo. Αν θα διάλεγα νικητή θα έπαιρνα με ρίσκο την Άρσεναλ για τους λόγους προαναφέραμε συνδυαστικά πάντα με το g/g, για να πάρουμε μεγάλη απόδοση.

Πιθανοί σκόρερ ο Λακαζέτ και ο Αζάρ για τις δύο ομάδες, που θα χουν ελάχιστο κόσμο στο πλευρό τους, παρότι το γήπεδο είναι 60 χιλιάδων θεατών. Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι η Άρσεναλ από τα 6 χιλιάδες που δικαιούται επέστρεψε τα 2300 πίσω!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μονό αποδεκτό

ΑΡΣΕΝΑΛ

Σκορ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ 2-1

Καλό βόλι…