Το ένα πρωτάθλημα μας κουνάνε μαντήλι και ανανεώνουν ραντεβού για τον Αύγουστο. Στο σημερινό μας πρόγραμμα η Λιγκ 1 είναι αυτή που μας αποχαιρετά και η αλήθεια είναι ότι έχουμε φινάλε με εκκρεμότητες ,μόνο στην ουρά της βαθμολογίας. Τρείς ομάδες παλεύουν για ν αποφύγουν τα μπαράζ με την Καέν να είναι την δεδομένη στιγμή στη πιο δυσχερή θέση καθώς τίποτα δεν εξαρτάτε από την ίδια.

Για την ακρίβεια η Καέν μπορεί να κερδίζει την παραπαίουσα Μπορντό, ωστόσο την ίδια ώρα θα περιμένει να μην πάρει βαθμό η Αμιάν ούτε η Μονακό σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα. Ας τα πάρουμε με την σειρά, η Αμιάν κερδίζει την αδιάφορη και πεσμένη Γκινγκάμπ και σώζεται.

Η Μονακό ταξιδεύει στην Νίκαια χωρίς μεγάλος άγχος καθώς πέφτει σε θέση μπαράζ, μόνο αν ηττηθεί με πολλά γκολ και την ίδια ώρα κερδίζει με πολλά γκολ η Καέν στην Νορμανδία την Μπορντό. Δύσκολο σενάριο,καθώς η Μονακό είναι σε θέση να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Νίκαια. Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον στοιχηματικό και βαθμολογικό υπάρχει και στο παιχνίδι της Ντιζόν με την Τουλούζ.

Με  δική της νίκη και παράλληλα ήττα της Καέν από την Μπορνό, στέλνει τους Νορμανδούς στα τάρταρα και η ίδια θα παλέψει στα μπαράζ. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κερδίσει το…πτώμα της Τουλούζ. Νομίζω πως ναι, και ο άσος εδώ πληρώνει ψίχουλα και είναι καθαρά εποχιακός. Σουμάροντας την μάχη της ουράς τα ασάκια Ντιζόν , Αμιάν , Μπορντό ,μπορούν να περάσουν και τα τρία, αλλά πληρώνουν ελάχιστα.

Πάμε και στα λεγόμενα αδιάφορα ματς που έχουν να μας δώσουν  κάτι και στοιχηματικά. Θα κρατήσουμε τα λεγόμενα βουνά. Θεωρώ ότι τόσο η Παρί αλλά και η Λυών θα κλέισουν την χρονιά με χαμόγελα, παρότι θα παίξουν με αρκετές αλλαγές. Τόσο η Νιμ αλλά και η Ρεμς βρίσκονται σε αποσύνθεση και θα παίξουν ανοιχτά χωρίς σκοπημότητες.Διπλά με πολλά γκολ και στις δύο περιπτώσεις,ενώ παράλληλα θα ψάξουμε και τα πολλά γκολ για τον Μ Μπαπέ που συνεχίζει να κυνηγά τέρματα για να κερδίσει την χρυσή μπάλα.

Οι βόλτες μας θα κλείσουν στην Τουρκία, όπου έχουμε επίσης αυλάια.Τα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα είναι από τα λεγόμενα βαθμολογιά αδιάφορα.Θεωρώ ότι στο Μπεσίκτας – Κασίμπασα οι «αετοί» θα ψάξουν το τρίποντο για να κλειδώσουν και μαθηματικά την 3η θέση. Περιμένω να το κάνει με εμφατικό τρόπο και να μας δώσει τον άσο μαζί με σκορ και θέαμα.

Νικηφόρα και με εμφατικό τρόπο περιμένω να κλείσει την χρονιά και το τρένο της Τραμπζονσπορ. Η Ρίζεσπορ δέχεται και βάζει εύκολα γκολ. Διπλό και g/g,συνδυαστικά κι εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δυάδα Τουρκίας

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ +G/G- ΤΡΑΜΠΟΖΝΣΠΟΡ + G/G

Δυνατή Γαλλιάς

ΑΜΙΑΝ – ΚΑΕΝ – ΠΑΡΙ +OVER

Ειδικό bet

Hat trick Μ Μπαπέ

Καλό βόλι…