Η αγαπημένη μας Νορβηγία μας προσφέρει το κυρίως πιάτο στο σημερινό στοιχηματικό μας μενού, με παιχνίδια ζόρικα,αλλά με επιλογές καθώς τα ζευγαρώματα και οι αποδόσεις βοηθούν αρκετά. Θα ξεκινήσουμε με τα δύο ντέρμπι κορυφής, καθώς η πρώτη τετράδα της βαθμολογίας συγκρούεται με δύο ματς φωτιά.

Η βασική μας επιλογή έρχεται από το Μόλντε – Μπραν.Η πρωτοπόρος θυμίζει φορτηγό που χει σπασμένα φρένα, σκοράρει εύκολα , ειδικά μπροστά στο κοινό της και προέρχεται από το εντυπωσιακό 0-4 επί της Γκόντζεντ. ‘Εχει τρομερή παράδοση απέναντι στην Μπραν την τελευταία δεκαετία, καθώς μετρά 7 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν κερδίζουν,αλλά αγκομαχούν. Περιμένω να λυγίσουν και ο άσος κοντά στο 1.80 μπαίνει στις επιλογές μας. Ντέρμπι έχουμε όμως και στο Μπόντο – Όντ, καθώς συγκρούεται ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας. Ματς ισορροπημένο όπως κι αν το πιάσεις. Ακόμα και η παράδοση δείχνει μοιρασμένη.Θεωρώ ότι θα μιλήσουν οι εξαιρετικές επιθετικές γραμμες τον δύο ομάδων και ξεκινάμε αρχικά με το αμφίσκορο.

Οι βόλτες μας θα συνεχιστούν στο Κόπα Άφρικα, όπου έχουμε επίσης παιχνίδια φωτιά. Πρώτη μας επιλογή το χινάρι του Καμερούν με την Μαδαγασκάρη. Η Νιγηρία μετρά 6 πονταλάκια , η Μαδαγασκάρη 4 , και με τον  βαθμό παιρνάνε χέρι χέρι.Η απόδοση στην ισοπαλία έχει πέσει αρκετά ,αλλά έχει λογική. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, λογικά η Γουινέα θα κερδίσει το αδύναμο Μπουρουντί, αλλά τίποτα δεν είναι πλέον στο χέρι της και η απόδοση στο διπλό μέτρια.

Πάμε να δούμε πως θα ολοκληρωθεί και ο πρώτος όμιλος,καθώς έχουν μείνει λίγες εκρεμότητες .Η διοργανώτρια Άιγυπτος έχει προκριθεί αλλά θέλει ένα πονταλάκι με την Ουγκάντα για να περάσει και ως πρώτη. Η Ουγκάντα με τον βαθμό περνά κι αυτή σίγουρα ως δεύτερη. Λογικά δεν θα…σκοτωθούνς το μεταξύ τους παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να βγάλουν ανώδυνα την υποχρέωση. Έχει καλές τύχες να περάσει κι εδώ το χινάρι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου περιμένω καλό ματς. Μαθηματικές ελπίδες έχει μόνο η Ζιμπάμπουε , καθώς με δικιά της νίκη και ήττα της Ουγκάντα ,ίσως κλέψει την δεύτερη θέση, αν την βοηθήσει και η διαφορά τερμάτων. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να δούμε καλό ματς. Το Κονγκό θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπημότητες καθώς ετομάζει ήδη τις βαλίτσες της επιστροφής. Βασική μας επιλογή εδώ το over.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές

Δυάδα Νορβηγίας

ΜΟΛΝΤΕ – ΜΠΟΝΤΟ G/G

Δυάδα Κόπα Άφρικα

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ OVER –  ΝΙΓΗΡΙΑ Χ

Καλό βόλι…