Με 3/3 επιλογές έκλεισε η στήλη της Κυριακής και για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ για τα μηνύματα που πήρα. Είναι ωραίο να επιβεβαιώνονται οι επιλογές σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιβεβαιώνονται οι σκέψεις σου, τα επιχειρήματα σου, γιατί αυτά αποτελούν και τον οδηγό κάθε σημείου. Χωρίς ιδιαίτερους προλόγους, σας παραθέτω αυτά που ξεχώρισα για απόψε, 3 επιλογές με ειδικά bet που έχουν αξία και 3 για αυτούς που δεν… ψήνονται με αυτά:

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΟΚ: Εδώ οι μπουκ εξακολουθούν να υποτιμούν τις επιθετικές αρετές του ΠΑΟΚ, καθώς και την παράδοση, αφού ο Δικέφαλος έχει σκοράρει και στα 5 προηγούμενα παιχνίδια του (6 μαζί με ένα φιλικό το καλοκαίρι του 2017) απέναντι στον Άγιαξ. Το G/G το βρίσκουμε σε ικανοποιητικές τιμές (1,85-1,90), ειδικό bet με αξία το να σκοράρει ο ΠΑΟΚ πριν από το 80ο λεπτό σε απόδοση 1,90.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Εδώ το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι μαγική εικόνα, αλλά αδικεί κάπως τους γηπεδούχους που είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν. Το 0-1, αναγκάζει τους Τούρκους αργά ή γρήγορα να επιτεθούν, ενώ ο Ολυμπιακός είναι από μόνος τους πιο επιθετικός στο Φάληρο. Μου αρέσει κι εδώ το αμφίσκορο (1,85), ωστόσο ένα ειδικό bet που έχει αξία είναι το over 4,5 τελικές του Ολυμπιακού στην εστία (1,75). Με την Βικτόρια Πλζεν είχε 9, οι 5 είναι εφικτές απόψε.

ΣΕΛΤΙΚ – ΚΛΟΥΖ: Εδώ εκτιμώ ότι έχουμε λαθάκι από τους μπουκ στα κόρνερ. Στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία είχαμε 15, η Σέλτικ στα προηγούμενα δύο ευρωπαϊκά της παιχνίδια είχε 14 και 13 αντίστοιχα. Το 1-1 του πρώτου αγώνα, αφήνει ανοιχτή την πρόκριση και περιμένω ματς με ρυθμό και τουλάχιστον 10 κόρνερ. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ, όποιος θέλει το ανεβάζει και περισσότερο (το over 13,5 αγγίζει τα 5 φράγκα). Παράλληλα, με βάση την εικόνα του πρώτου ματς κι εδώ το G/G έχει αξία.

Οι επιλογές μου:

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΟΚ G/G

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ G/G

ΣΕΛΤΙΚ – ΚΛΟΥΖ G/G

ΕΙΔΙΚΑ BET

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80΄

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ OVER 4,5 ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΣΕΛΤΙΚ – ΚΛΟΥΖ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε, ραντεβού ανήμερα της Παναγίας με Γιουρόπα Λιγκ.