Καλή Παναγία, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες προκαταβολικά. Στον Μάριο, στη Μαρία, στον Παναγιώτη, στην Παναγιώτα, στη Δέσποινα. Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ απόψε με αρκετά παιχνίδια στο μενού, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για αυτά που ξεχώρισα:

ΓΑΝΔΗ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η κυπριακή ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για τους Βέλγους. Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση, με την Γάνδη να μετρά 6/6 αμφίσκορα σε Βέλγιο και Ευρώπη. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι αήττητη στα 5 ευρωπαϊκά της παιχνίδια, έχει ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και στα δικά μου μάτια το παιχνίδι αρχίζει από το 1-1 και… βλέπουμε. Επιλέγω εδώ το G/G σε αποδόσεις 1,75.

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΑΡΙΟΥΠΟΛ: Εδώ θα πάω με την αγαπημένη συνήθεια της Άλκμααρ, την επιλογή των κόρνερ, αφού μας δικαίωσε πλήρως την τελευταία φορά που την εμπιστευτήκαμε. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, όπου ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη, περιμένω τώρ να είναι πιο πιεστική και επιλέγω το over 9,5 κόρνερ σε αποδόσεις 1,80. Για αυτούς που δεν μπορούν να παίξουν κόρνερ, επιλογή εδώ το combo 1 & over.

ΖΟΡΙΑ – ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Η Ζόρια Λουάνσκ έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, πέρυσι μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ήδη στο ξεκίνημα του ουκρανικού πρωταθλήματος είναι στην 2η θέση πίσω από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο παιχνίδι (1-1) και στην έδρα της πλέον είναι πιο δυνατή. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Βουλγαρία, ενώ και στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε τα πέναλτι για να περάσει την Όσιγιεκ. Επιλογή εδώ ο άσος σε απόδοση 2,10.

Οι επιλογές μου:

ΓΑΝΔΗ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ G/G

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΑΡΙΟΥΠΟΛ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ

ή

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΑΡΙΟΥΠΟΛ 1 & OVER

ΖΟΡΙΑ – ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε, ραντεβού το Σάββατο.