Τέσσερις καλοπληρωμένες επιλογές από τους τελικούς του Mundial Γυναικών και του Copa America και τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Copa Africa επέλεξα για σήμερα

ΗΠΑ (Γ) – Ολλανδία (Γ): Μάλλον δικαίως έφτασαν μέχρι τον τελικό του Mundial Γυναικών τόσο η κάτοχος του τροπαίου ΗΠΑ όσο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία, καθώς αμφότερες έχουν μόνο νίκες στο τουρνουά. Δεν θα επιλέξω σημείο, θα ποντάρω στο combo g/g+over (2,55).  

Μαγαδασκάρη – ΛΔ Κονγκό: Η Μαγαδάσκαρη είναι η ευχάριστη έκπληξη του Copa Africa. Στο πλαίσιο των ομίλων κέρδισε το Μπουρουντί (1-0) και τη Νιγηρία (2-0) και έφερε ισοπαλία με τη Γουϊνέα (2-2). Η Δημοκρατία του Κονγκό ηττήθηκε από την Ουγκάντα (0-2) και την Αίγυπτο (0-2) και κέρδισε μόνο τη Ζιμπάμπουε (4-0). Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο οι μπουκ θεωρούν καυτό φαβορί το Κονγκό (2,10). Εμείς θα πάμε με το Χ (3,00).

Αλγερία – Γουινέα: Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στο Copa Africa η Αλγερία καθώς στο πλαίσιο των ομίλων έκανε το 3/3 κόντρα σε Κένυα (2-0), Σενεγάλη (1-0) και Τανζανία (3-0). Αντιθέτως η Γουινέα κατάφερε να κερδίσει μόνο το αδύναμο Μπορουντί (2-0), το οποίο έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής από το 12ο λεπτό. Πιστεύω πως η Αλγερία θα κερδίσει με διαφορά άνω του ενός τέρματος, οπότε θα ποντάρω στο -1 χάντικαπ (3,10).

Βραζιλία – Περού: Ο Λιονέλ Μέσι κατήγγειλε πως το Copa America είναι στημένο για το κατακτήσει η Βραζιλία. Τον πιστεύω και για αυτό θα ποντάρω στη νίκη της Βραζιλίας σε combo με under (2,80) στον αποψινό τελικό. Άλλωστε οι 12/18 τελευταίες νίκες των Βραζιλιάνων ήταν με σκορ 1-0 ή 2-0. Θα τοποθετήσω ολίγα και στο ακριβές σκορ 2-0 (5,25).