Οι δυο ημιτελικοί του Copa Africa θα μας απασχολήσουν σήμερα. Θα ποντάρω σε δυο ρισκαδόρικες επιλογές, συνολικής απόδοσης 28,00+.

Σενεγάλη – Τυνησία: Η Σενεγάλη, πλέον, θεωρείται το φαβορί (2,20) από τους μπουκ για την κατάκτηση του Copa Africa, οπότε η απόδοση για νίκη της στον ημιτελικό κόντρα στην Τυνησία είναι χαμηλή (2,10). Η ομάδα του Αλιού Σισέ δεν έχει θαμπώσει με τις εμφανίσεις της στο τουρνουά ωστόσο είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Στα νοκ άουτ παιχνίδια κέρδισε με 1-0 την Ουγκάντα και το Μπενίν, ενώ η μοναδική ομάδα που κατάφερε να παραβιάσει την εστία της ήταν η Αλγερία σε ματς στο πλαίσιο των ομίλων. Η Τυνησία έχει απολογισμό στη διοργάνωση τέσσερις ισοπαλίες σε 90λεπτα και την εμφαντική νίκη, με 3-0, επί της Μαδαγασκάρης στον προηγούμενο γύρο. Θα ρισκάρω στο Χημ / 1 τελ (4,50).

Αλγερία – Νιγηρία: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μπουκ η Αλγερία είναι το δεύτερο φαβορί (3,50), πίσω από τη Σενεγάλη, για την κατάκτηση του Copa Africa. Είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, έχει πλάνο και παίζει με αυτοπεποίθηση. Μέχρι τον προημιτελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού είχε απολογισμό 4/4 νίκες με μηδέν παθητικό. Για να αποκλείσει την Ακτή χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια). Η Νιγηρία στα δυο νοκ άουτ παιχνίδια της κέρδισε το Καμερούν (3-2) και τη Νότιο Αφρική, επιβεβαιώνοντας το combo g/g+over. Κρατάω το combo 1+g/g (6,25).