Μέτρια η εικόνα χθες, ευελπιστούμε σε καλύτερη τύχη σήμερα, όπου το πρόγραμμα δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Ξεκίνημα με Ισπανία, όπου βασική επιλογή είναι η Βιγιαρεάλ. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Χιρόνα και για να του δώσει μεγαλύτερη αξία, οφείλει να κερδίσει τη Λεγανές. Οι Μαδριλένοι με τους 41 βαθμούς σφυρίζουν αδιάφορα και ίσως βγάλουν χαλαρότητα, τώρα που εξασφάλισαν την παραμονή. Οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να το εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Οι εμφανίσεις τους είναι πολύ καλές το τελευταίο διάστημα και μπορούν να τα καταφέρουν. Ο άσος στο 1,75-1,80.

Επιλογή δείχνει και το Λεβάντε απέναντι στην Εσπανιόλ. Μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα στηριχθεί στην έδρα του για να τα καταφέρει. Παιχνίδι από τα λεγόμενα «must win» αυτό με τους Καταλανούς, που σώθηκαν μετά τη νίκη επί της Αλαβές και ρεαλιστικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη δεν έχουν. Μεγαλύτερο το κίνητρο των Λεβαντίνων, ωραίο το 2,30 στον άσο.

Ως τρίτη επιλογή από την Primera το G/G στο Μπέτις – Βαλένθια, ενώ επιλογή με γκολ από τη Segunda είναι το καλοπληρωμένο over στο Τενερίφη – Αλμερία. Από σημεία, στέκομαι στην Οβιέδο, η οποία πήρε το ματς με τη Ρέους στα χαρτιά και ανάσες για να συνεχίσει την αντεπίθεσή της για την είσοδο στα play off. Η Κόρδοβα είναι απογοητευμένη μετά την απίστευτη συντριβή από το Λούγο και δύσκολα γλιτώσει στο «Ταρτιέρε», έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Δίκαιο το 1,60 στον άσο.

Τη Μ. Δευτέρα, τέλος, η πρωτοπόρος Οσασούνα φιλοξενείται από την Ελτσε και το διπλό στα 2,5 φράγκα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ακολουθεί ζόρικο ματς με την Αλμπαθέτε, σώθηκαν ουσιαστικά οι γηπεδούχοι, θα πάρω και την ασφάλεια του 2 DNB στο 1,80.

Δυάδα Primera:

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ

Δυάδα Segunda:

Οβιέδο – Οσασούνα 2 DNB

Δυάδα με γκολ:

Τενερίφη over – Μπέτις G/G