Το Πάσχα των Καθολικών έχει μεταλλάξει το πρόγραμμα κι έτσι σήμερα παίζουν οι Ιταλοί της Serie A, με τη Serie B να μεταφέρεται τη Δευτέρα. Δράση και στην Ισπανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, πάμε να δούμε τι έχουμε.

Στην Primera, δύο επιλογές με γκολ, το over στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Ουέσκα, μπορεί να συνδυαστεί και με G/G, για να ανεβάσουμε την απόδοση, αφού αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη στον μεταξύ τους τελικό παραμονής, αλλά και το G/G στο Βίγκο ανάμεσα σε Θέλτα και Χιρόνα. Πήρε τα δύο εντός η Θέλτα με ανατροπές, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, η Χιρόνα θα παλέψει για τον πόντο, μπορεί να σκοράρει, όπως γκολ λογικά θα βάλουν και οι Γαλιθιάνοι. Μένω στο αμφίσκορο.

Επιλογή από τη Segunda το διπλό της Σπόρτινγκ Χιχόν, που πάει τρένο με έξι νίκες στα επτά τελευταία και φλερτάρει με την εξάδα. Με την εικόνα που παρουσιάζει η Ταραγόνα, δεν μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό και οι Αστουριάνοι ίσως της δώσουν τη χαριστική βολή.

Στην Ιταλία, περιμένω να περάσει η Μίλαν από την Πάρμα, καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς στο Τορίνο. Οι «παρμέντσι» θα βρουν βαθμούς στο επόμενο με την Κιέβο. Πιθανοί άσοι η Κάλιαρι, που κερδίζει τη Φροζινόνε και καθαρίζει με την παραμονή, αλλά και η Ουντινέζε απέναντι στην πιο άνετη Σασουόλο. Μου αρέσει το G/G στο Εμπολι – ΣΠΑΛ, αλλά και αυτό στο Τζένοα – Τορίνο λόγω παράδοσης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δυάδα:

Μίλαν – Χιχόν

Δυάδα:

Κάλιαρι – Ουντινέζε

Τριάδα:

Θέλτα G/G – Εμπολι G/G – Ράγιο over